Deocamdată pagina este ÎNCHISĂ!
Vă rugăm încercați mai târziu.

TOP produse

bine ati venit

LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese

LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese
LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese
LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese
LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese
LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese
LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese
LEGO City Great Vehicles - Furgoneta cu inghetata 60253, 200 piese
Brand :
LEGO
Colectie :
City
Numar piese :
200
Pentru :
Baieti
Recomandata de la :
5 ani +
Ajunge la tine :
03.12.2022
Alte date
In stoc
92,00 RON
Descriere

O furgoneta cu inghetata magica, multi-colorata!

 Copiii pot deveni erori de zi cu zi cu ajutorul acestui set distractiv LEGO City Furgoneta cu inghetata (60253). Copiii pot salva ziua servind cornete de inghetata racoritoare pe bat si la cornet cetatenilor inabusiti ai LEGO City! Cu spatiul din interiorul furgonetei in care vanzatoarea de inghetata poate lucra si poate conduce, plus un client skateboarder cu un catel dragut, exista multe ocazii de distractie prin joc pe roluri independent.

 Un set de constructie nemaipomenit pentru copii!

 Vei gasi instructiunile de constructie pentru LEGO City Furgoneta cu inghetata din cutie. De asemenea, poti intra on-line si descarca Instructiunile PLUS, ca parte din aplicatia LEGO Life pentru telefoane si tablete. Acest ghid interactiv de constructie include instrumente de marire si rotire care ajuta constructorii LEGO in devenire sa devina maestri in constructii.

 

Jucariile LEGO City Great Vehicles pentru copii!

 

Cu ajutorul seturilor de joaca LEGO City Great Vehicles, copiii vor explora vehiculele si masinile preferate de teren, aer si apa. Aceste seturi de jucarie realiste asigura inspiratie pentru joaca plina de imaginatie care reflecta viata reala, intr-un mod distractiv si incitant.

 

Joaca imaginativa pentru copii!

 Copiii pot servi inghetata la cornet sau pe bat, prin deschizatura furgonetei.  

 

Clienti distractive!

 Copiii servesc clientii cu 4 picioare si pe 4 roti.  

 

Exact ca in realitate!

 Furgoneta colorata cu inghetata este minunata pentru joaca si expunere

 Ding-a-Ling-a-Ling! Delicios! A sosit furgoneta cu inghetata LEGO City! Mai fa un circuit cu skateboard-ul tau super, apoi ridica placa, scoate-ti casca si du-te sa iei o gustare impreuna cu simpaticul tau caine. Serveste inghetata delicioasa in conuri si pe bat. Apoi inchide fereastra de servire si condu acest grozav camion multicolor la urmatoarea oprire!

 

Caracteristici:

 • Cunosti un copil care iubeste furgonetele de inghetata? Copiii se pot bucura de distractie insorita cum numai vara poti avea, cu acest set LEGO City Furgoneta cu inghetata – un set creat pentru a inspira joaca creativa bazata pe evenimentele de zi cu zi.

• Setul de construit pentru copii include minifigurinele: furgoneta de inghetata in culori vii cu o doamna care serveste si un baiat pe skateboard, plus o figurina cu un caine. Perfect pentru jocul independent, plin de imaginatie.

• Copiii o pot ajuta pe vanzatoare sa conduca masina, sa serveasca inghetata pe bat sau in cornet de la geam, si il pot face pe baiat sa execute trucuri pe skateboard. Aceasta colorata furgoneta cu inghetata este si o piesa perfecta pentru expus.

• Furgoneta cu inghetata LEGO (60253) este un cadou deosebit pentru Craciun, o zi de nastere sau orice alta ocazie, pentru copiii cu varsta peste 5 ani, si pentru fete si baieti care adora vehiculele de jucarie. Necesita doar abilitati de constructie elementare.

• Acest super grozav set de joaca LEGO City Fugoneta cu inghetata nu necesita baterii. Prinde viata doar pe baza imaginatiei mari a celor mici, astfel ca distractia poate incepe fara intarziere!

• Constructia chiar e joaca de copil cu acest set. Acesta se livreaza cu un ghid de constructie tiparit si Instructiunile PLUS - un ghid de constructie interactiv pentru copii. Disponibil in aplicatia gratuita LEGO Life pentru dispozitive inteligente.

• Jucariile LEGO City Great Vehicles inspira jocul creativ, ajuta copii sa-si dezvolte abilitatile fizice si increderea. Copiii ajung sa exploreze tot felul de vehicule si sa creeze scenarii de joaca care reflecta viata intr-un mod distractiv, interesant.

• Seturile de constructie LEGO respecta cele mai inalte standarde din domeniu pentru a se asigura pentru a asigura consecventa si compatibilitatea seturilor de joaca LEGO City, precum si imbinarea si dezbinarea usoara a pieselor LEGO - de fiecare data.

• In cadrul Grupului LEGO, supunem piesele LEGO celor mai riguroase teste pentru a ne asigura ca fiecare dintre aceste seturi de joaca respecta cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.

• Construita, furgoneta de inghetata masoara peste 11 cm inaltime, 15 cm lungime si 6 cm latime. Suficient spatiu pentru ca vanzatoarea sa conduca furgoneta si sa serveasca clientii.

Numar piese: 200.

Info produs
EAN
5 702 016 617 870
Cod producator
60253